MYAirline Perkenal Laluan Baharu, Tiket Serendah RM49 Sahaja

PELUANG KERJAYA
0


KUALA LUMPUR: MYAirline Sdn Bhd (MYAirline), syarikat penerbangan tambang rendah (LCC) baharu melancarkan laluan baharu dari Kuala Lumpur ke Kota Bharu, Pulau Pinang dan Sibu dengan tawaran tiket serendah RM49 dan RM89.


Tambang merangkumi 'all-in' serendah RM49 adalah bagi laluan Kuala Lumpur ke Kota Bharu dan Pulau Pinang, manakala ke Sibu bermula RM89.


Tiket boleh didapati di www.myairline.my untuk tempahan bermula 5 hingga 11 Disember 2022 bagi penerbangan dari 10 Disember 2022 hingga 25 Mac 2023.


Semua pesawat akan terbang dari hab klia2.


MYAirline berkata, syarikat penerbangan itu bersedia untuk mengendalikan penerbangan dua kali sehari ke Kota Bharu mulai 10 Disember 2022; penerbangan sekali sehari ke Pulau Pinang dari 23 Disember 2022; dan penerbangan dua kali sehari ke Sibu mulai 18 Januari 2023.


"Kami juga akan meningkatkan kekerapan penerbangannya kepada dua kali sehari ke Pulau Pinang dan tiga kali sehari ke Kota Kinabalu mulai 7 Januari 2023 dan seterusnya untuk memberikan lebih fleksibiliti kepada pelancong. MYAirline akan mengendalikan laluan ini dengan tiga daripada jet Airbus A320-200," katanya.


Ketua Pegawai Eksekutif MYAirline, Rayner Teo berkata, syarikat itu akan terus menambah destinasi baharu sambil mengembangkan rangkaian laluan domestik.


"Pilihan baharu lain untuk pelancong termasuk Pulau Pinang dan Sibu, destinasi kedua kami di Sarawak.


"Maklum balas mengenai perkhidmatan peneraju kelas kami adalah positif. Dengan lebih banyak laluan domestik, kami meneruskan misi untuk membawa lebih banyak pilihan yang berdaya maju untuk pengembara kami," katanya.


Rangkaian laluan semasa MYAirline terdiri daripada tiga destinasi dalam Malaysia, dengan penerbangan ke Kuching, Kota Kinabalu dan Langkawi.


Penerbangan terbabit dibuka untuk jualan sehingga Mac 2023. - BeritaHarian 


Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !