Jawatan Kosong Terkini RISDA Seluruh Malaysia, Tahun 2022 | Permohonan Dibuka Sehingga 15 November 2022

PELUANG KERJAYA
0

Berita baik buat warganegara Malaysia yang sedang mencari perkerjaan dan berminat nak kerja dengan Kerajaan! Pengambilan Jawatan di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah RISDA Ambilan Akhir Tahun 2022 telah dibuka, peluang kekosongan jawatan untuk diisi di seluruh Malaysia.


Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut jawatan ditawarkan dan panduan buat permohonan.


Jаwаtаn Kоѕоng Dіtаwаrkan


Berikut adalah ѕеnаrаі jаwаtаn kosong уаng dіtаwаrkаn :


Jawatan : 


  • Personal Mystep (PEMBANCI)


Sektor : Kerajaan


Lokasi: Seluruh Malaysia


Syarat Kelayakan Memohon


  • Pemegang Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM,STPM,”A” Level, Pre-U) atau kelayakan Professional yang diiktiraf.

  • Individu pemohon mestilah mempunyai kelulusan atau kelayakan yang bersesuaian dengan kekosongan jawatan yang ditawarkan.


Cara Memohon


Untuk mereka yang ingin memohon jawatan jawatan kosong ini, mereka hendaklah mengikuti kelayakan yang ditetapkan oleh pihak RISDA.


Maklumat yang diberikan pemohon juga perlu dipastikan adalah benar, sahih dan tepat, disamping itu mereka perlu memastikan jawatan yang dipohon selaras dengan ketetapan syarat-syarat kelayakan setiap jawatan.


Pemohon yang menepati syarat-syarat kelayakan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dipelawa untuk menghadiri sesi temu duga.


Permohonan secara rasmi bersama resume yang terkini hendaklah dikemukakan melalui e-mel kepada uptmo@risda.gov.my, dengan tajuk e-mel PERMOHONAN MySTEP RISDA..


Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !