Permohonan Bantuan RM2,500 | Kemas Kini Sekarang

PELUANG KERJAYA
0

Sila kemaskini maklumat anda untuk memudahan anda mendapat Bantuan Keluarga Malaysia BKM Fasa 4 RM2,500 yang akan disalurkan tidak lama lagi.

 

Permohonan Bantuan RM 2500

 

Jagan lepaskan peluang, mungkin ada diantara rakyat Malaysia yang layak mendapat bantuan ini namun tidak membuat permohonan atau tidak kemaskini maklumat peribadi, anda mugkin terlepas peluang untuk mendapat bantuan BKM RM2,500.

 

Oleh itu, anda disarankan oleh pihak Kerajaan untuk membuat kemaskini bagi memudahan anda untuk mendapat bantuan BKM pada fasa 4 akan datang.

 

Rakyat yang layak untuk membuat permohonan rayuan BKM 2022 adalah seperti berikut Pemohon yang berstatus TIDAK LULUS atau Pemohon yang berstatus LULUS dan terhad kepada rayuan bagi tambahan anak.

 

Pembayaran rayuan BKM kepada pemohon yang lulus akan dibayar. Pembayaran BKM Fasa 3 dan 4 yang dijadualkan pada September dan Disember 2022 Semak Sini.

 

Cara Mohon Bantuan Rm2500

 

Berikut adalah cara memohon bantuan RM2500. Permohonan Rayuan adalah DALAM TALIAN

 

Untuk cara manual pula, anda boleh membuat penghantaran borang rayuan ke cawangan Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) / Pejabat Satelit (PS) / Pusat Khidmat Hasil (PKH) / Pusat Transformasi Bandar (UTC) LHDNM berdekatan.

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !