Aaron Aziz Buat Tatto? Lambang Salib? Dengar Respon Padu Aaron Aziz

Aaron Aziz Buat Tatto? Lambang Salib? Dengar Respon Padu Aaron Aziz


Pelakon popular, Datuk Aaron Aziz tampil membidas kom3n n3gatif s3gelintir netizen yang mendakwa dirinya m3makai tatu bertanda salib.

 

Ia 3koran sebuah perkongsian yang dimuat naik di 1nstagram miliknya baru-baru ini apabila dihujani kom3n netiz3n yang mempertikaikan pemilihan tatu aktor berbadan sasa ini.

@therealaaronaziz “Original Gangster “ let’s go!! Ari Gila This is war!!! TQ @nissakhanmakeup #y #fyp #fypage #fypシ #fypage ♬ original sound - aaron aziz

 

Susulan itu, aktor filem KL Gangst3r ini m3njawab dakwaan netizen menerusi sebuah vid3o di akaun TikTok miliknya pada Isnin.

 

Menurutnya, corak tatu yang tert3ra di lehernya itu adalah b3rbentuk pisau Dagger.

 

“Itu bukan tanda salib, itu Dagg3r. Korang ingat aku ni kafir ke apa? Itu pisau… s3mua pisau mesti ada batang yang ada bentuk macam tu.

 

“Lain la kalau aku pakai Butt3r knife untuk spread butt3r jam, nutella semua tu. Tak akan nak pakai pisau tu. Dagg3r bukan salib!” katanya dalam nada tegas.

@therealaaronaziz

BUKAN SALIB LA ITU DAGGER 🗡 PISAU. Ke nak letak Pisang ????

♬ original sound - aaron aziz

 

Dalam pada itu, Aaron turut memb3ri pesanan k3pada seluruh pengikutnya untuk membuka minda s3rta tidak terus memikirkan p3rkara negatif.

 

“Buka minda, husnuzon sikit,” ujarnya sambil menj3lir lidah dihujung video ters3but.

 

Men3rusi video yang dimuat naik di akaun Instagram Aaron, difahamkan corak tatu dagg3r itu adalah salah satu el3men watak beliau dalam fil3m terbaharu ‘The Original Gangster’ arahan pengarah tersohor, Syamsul Yusof.

!-- iklan tengah postingan -->

Pelakon popular, Datuk Aaron Aziz tampil membidas kom3n n3gatif s3gelintir netizen yang mendakwa dirinya m3makai tatu bertanda salib.

 

Ia 3koran sebuah perkongsian yang dimuat naik di 1nstagram miliknya baru-baru ini apabila dihujani kom3n netiz3n yang mempertikaikan pemilihan tatu aktor berbadan sasa ini.

@therealaaronaziz “Original Gangster “ let’s go!! Ari Gila This is war!!! TQ @nissakhanmakeup #y #fyp #fypage #fypシ #fypage ♬ original sound - aaron aziz

 

Susulan itu, aktor filem KL Gangst3r ini m3njawab dakwaan netizen menerusi sebuah vid3o di akaun TikTok miliknya pada Isnin.

 

Menurutnya, corak tatu yang tert3ra di lehernya itu adalah b3rbentuk pisau Dagger.

 

“Itu bukan tanda salib, itu Dagg3r. Korang ingat aku ni kafir ke apa? Itu pisau… s3mua pisau mesti ada batang yang ada bentuk macam tu.

 

“Lain la kalau aku pakai Butt3r knife untuk spread butt3r jam, nutella semua tu. Tak akan nak pakai pisau tu. Dagg3r bukan salib!” katanya dalam nada tegas.

@therealaaronaziz

BUKAN SALIB LA ITU DAGGER 🗡 PISAU. Ke nak letak Pisang ????

♬ original sound - aaron aziz

 

Dalam pada itu, Aaron turut memb3ri pesanan k3pada seluruh pengikutnya untuk membuka minda s3rta tidak terus memikirkan p3rkara negatif.

 

“Buka minda, husnuzon sikit,” ujarnya sambil menj3lir lidah dihujung video ters3but.

 

Men3rusi video yang dimuat naik di akaun Instagram Aaron, difahamkan corak tatu dagg3r itu adalah salah satu el3men watak beliau dalam fil3m terbaharu ‘The Original Gangster’ arahan pengarah tersohor, Syamsul Yusof.

Load comments