Terkini : Pengambilan Jawatan Di PERKESO Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 4 Ogos 2022

PELUANG KERJAYA
0

 

Terkini : Pengambilan Jawatan Di PERKESO Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 4 Ogos 2022. Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) telah membuka pelbagai jawatan kosong kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia. 

 

Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) merupakan agensi yang menguruskan hal ehwal kebajikan pekerja dan pengurusan pekerja yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi pengurusan dan bantuan serta memastikan tanggungjawab pekerja  terjaga yang penting kepada rakyat Malaysia.

 

Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) yang merupakan agensi yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana berfungsi sebagai pusat rujukan berkaitan dengan pengurusan kebajikan pekerja dan bantuan dalam industri pekerjaan di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

 

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

 

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

 

Jawatan yang ditawarkan di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) terdapat kekosongan jawatan. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

 

Maklumat Jawatan :

Jawatan :

 

Pegawai Perkhidmatan Pekerjaan Gred 19

Pengurus Kes Gred 23 (Recruitment Specialist

Sektor: Kerajaan

Taraf : Kontrak / Tetap

 

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) . Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data.

 

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

 

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula 20 Julai dan permohonan akan ditutup pada 4 Ogos 2022.

 

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO). (Rujuk iklan jawatan dibawah).

 

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

 

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

 

1.    Warganegara Malaysia;

2.    Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

 

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

 

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO)  tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 4 Ogos 2022.

 

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO). 

 

Anda boleh merujuk makluman dari pihak Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO)  dibawah berkenaan syarat-syarat dan cara permohonan mengikut jawatan:

 

Syarat Dan Permohonan Jawatan Kosong Di PERKESO

 

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

 

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan

b) Salinan sijil yang berkaitan

 

Permohonan jawatan kosong Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 4 Ogos 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

 

Permohonan hendaklah dibuat dengan melayari pautan Laman Web:

 

https://mycareer.perkeso.gov.my/Vacancy

 

Tarikh tutup permohonan ialah pada 4 Ogos 2022 (Khamis). Hendaklah membuat permohonan sebelum tarikh tutup.

 

Sumber: sistemguruonline.my

Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !