Jawatan Kosong Majlis Daerah Saratok (MDS)

PELUANG KERJAYA
0

 

Jawatan Kosong Terkini Majlis Daerah Saratok (MDS) – Iklan kerja kosong MDS. Permohonan jawatan kosong Majlis Daerah Saratok (MDS) kini dibuka.

 

Maklumat iklan penawaran kerjaya jawatan kosong ini adalah seperti perkara di atas. Sumber penjawatan ini adalah daripada pengiklanan asal majikan yang berkenaan. Laman Mohon.Co berkongsi data jawatan kosong terkini bertujuan untuk memudahkan pelawat laman web ini untuk mendapatkan maklumat permohonan.

 

Sila baca terlebih dahulu dengan teliti senarai jawatan yang ditawarkan oleh majikan terbabit terutamanya maklumat berkaitan syarat kemasukan, jadual gaji (jika ada dinyatakan) dan cara-cara permohonan kerja kosong yang dikongsikan. Hal ini bagi memastikan agar anda benar-benar memohon jawatan yang betul dan membantu proses di peringkat seterusnya oleh pihak majikan.

 

INFO JAWATAN KOSONG

 

Info Majikan: Majlis Daerah Saratok (MDS)

Lokasi Kerja: Sarawak

Tarikh tutup: 12 Ogos 2022 (Jumaat)

 

Pemohon jawatan kosong ini adalah ditawarkan kepada mana-mana warganegara Malaysia (lelaki/perempuan) yang berkelayakan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan dalam bidang tawaran untuk memohon jawatan kosong di Majlis Daerah Saratok (MDS).

 

Berikut senarai jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Majlis Daerah Saratok (MDS) bagi sesi tahun 2022:

 

JAWATAN KOSONG MDS

 

1. Atenden Perpustakaan

 

Penting: Sila baca syarat calon yang dikehendaki majikan dengan teliti sebelum meneruskan proses permohonan jawatan pilihan anda.

 

SYARAT & KEPERLUAN JAWATAN MDS

 

Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan pengambilan yang diperlukan seperti berikut:-

 

Syarat Umum Jawatan Kosong

 

(a) Warganegara Malaysia

(b) Berumur melebihi 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan kosong

 

Syarat Spesifik Jawatan Kosong

 

Syarat-syarat terperinci bagi setiap jawatan kosong di atas boleh didapati di laman iklan permohonan online jawatan MDS yang dikongsikan melalui pautan yang dikongsikan di bahagian bawah laman ini.

 

"Nak dapatkan info jawatan kosong terkini terus ke Telefon Pintar anda? Sertai Telegram ~> Job Malaysia sekarang."

 

KAEDAH PERMOHONAN

 

1.    Permohonan perlu dilakukan dengan berpandukan arahan iklan penjawatan MDS yang boleh diakses secara atas talian (online) melalui pautan di bawah. Sila patuhi arahan-arahan berkaitan.

2.    Butiran peribadi yang diberikan dan dihantar oleh pemohon akan digunakan untuk tujuan pengambilan dan pemilihan calon pekerja bagi setiap jawatan yang diiklankan sahaja. Hanya calon yang disenarai pendek akan diberitahu.

3.    Pemohon jawatan kosong yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan ini dianggap sebagai tidak berjaya.

 

PAUTAN PERMOHONAN JAWATAN KOSONG MDS DI SINI

 

Sumber: mohon.co

Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !