Sebalik Babak Mat Kilau Tekup Mulut Wahid, Beto Dedah Apa Yang Sedang Dipandang

PELUANG KERJAYA
0

 

Selain dari filem Mat Kilau, karakt3r Wahid yang dilakonkan oleh Beto Kusyairy tidak dapat disangkal lagi ianya sungguh menyempurnakan jalan cerita filem arahan Syamsul tersebut. Bagi mereka yang sudah menonton karya dengan kutipan lebih RM70 juta itu, pastinya pelbagai babak masih bermain di dalam kepala.

 

Babak Mat Kilau tekup mulut Wahid paling mengundang air mata

 

Jika b3rcakap tentang adegan s3dih pula, ramai yang akui menitiskan air mata ketika sedang melihat babak Mat Kilau menekup mulut Wahid dari arah belakang. Oleh kerana 3nggan menyatakan keberadaan suaminya, hayat Rokiah (lakonan Zarina Zainoordin) 'ditamatkan' serta merta oleh pihak Brit1sh dengan cara menyayat hati.


Depan saya sebenarnya tiada apa-apa yang jadi..Babak Rokiah tu semua shoot pada hari lain

 

Temubual  yang dilakukan bersama dengan stesen radio Singapura, Mediacorp Ria 897, Beto telah mendedahkan di sebalik t4bir bagaimana mereka berjaya menjayakan babak sedih tersebut. Rupa-rupanya, l4konannya dan Datuk Adi Putra itu hanya bergantung penuh kepada im4ginasi sendiri sahaja. Hal ini disebabkan, adegan Rokiah di4niaya askar Brit1sh sebenarnya dirakam pada h4ri berbeza.

@iaechaslamber Ternyata lakonan Beto Kusyairy sangat padu dan mantap 😩👍💯 begitu juga dengan Dato Adi Putra ☝️💯 Semoga terus maju dan berjaya dalam bidang lakonan ini 💯🔥🥰 #betokusyairy #adiputra #wahidmatkilau #fyp ♬ original sound - Aisyahhh

 

Diaoranng memanng lagend Wooo...Di situlah terletaknya kehebatan seorang pelakon

 

Menge3tahui hal ters3but, netizen t3rus memberikan pujian m3lambung. Ini s3kaligus menjadi bukt1 betapa h3batnya penghayatan lakonan mereka berdua h1nggakan adegan itu nampak sangat r3alistik.Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !