Pengambilan Jawatan Di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 8 Ogos 2022

PELUANG KERJAYA
0
Telegram Rasmi Bantuan Kerajaan :

 

Terkini : Pengambilan Jawatan Di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 8 Ogos 2022. Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am telah membuka pelbagai jawatan kosong  kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

 

Peluang kerjaya di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia.

 

Ini adalah kerana Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am merupakan Jabatan yang menguruskan hal ehwal kebajikan masyarakat yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi pengurusan kebajikan serta memastikan keperluan terjaga yang penting kepada pelbagai bangsa dan kaum.

 

Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am yang merupakan jabatan yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana berfungsi sebagai pusat rujukan berkaitan dengan kebajikan dan bantuan di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

 

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

 

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

 

Jawatan yang ditawarkan di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am terdapat kekosongan jawatan. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

 

Maklumat Jawatan :

 

Jawatan :

 

1.    Jurulatih Perubatan Gred U29

2.    Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11

3.    Pembantu Awam Gred H11

 

Sektor: Kerajaan

Taraf : Kontrak / Tetap

 

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am . Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data kerajaan.

 

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

 

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula hujung Julai dan permohonan akan ditutup pada 8 Ogos 2022.

 

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am. (Rujuk iklan jawatan dibawah).

 

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

 

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

 

1.    Warganegara Malaysia;

2.    Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

 

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

 

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am  tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 8 Ogos 2022.

 

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am.  Anda boleh merujuk makluman dari pihak Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am  dibawah berkenaan cara permohonan:

 

Mohon jawatan Jurulatih Perubatan Gred U29

 

Mohon Jawatan Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11

 

Mohon Jawatan Pembantu Awam H11

 

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

 

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan

b) Salinan sijil yang berkaitan

 

Permohonan jawatan kosong Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 8 Ogos 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

 

Sumber: sistemguruonline.my

Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !