3 Hari Lagi Utk Pengeluaran Khas 2.0 KWSP

PELUANG KERJAYA
7

 

 

Petiseyn KWSP khas 2.0 akan ditutup pada 14.7.2022 ini. Sudahkah anda mengisinya? Mugkin ini adalah peluang terakhir untuk kita mendapatkan duit untuk menampung kos sara hidup yang kian meningkat.

 

Ramai yang mengeluh akibat harga barang yang meningkat, ada yang kehilangan rumah tempat berteduh akibat sewa rumah yang tertunggak, ada juga yang terpaksa di berhentikan kerja akibat majikan yang ingain mengurangkan kos perbelanjaan.

 

Oleh itu, ramai yang bersetuju untuk mengisi petiseyn untuk pengeluaran khas KWSP 2.0 ini.


Sign petiseyn di sini


Adakah Kita Perlukan Pengeluaran KWSP 2.0?

 

Banyak perkara memerlukan duit zaman ni. Siapa yang nak tolak peluang ni. Ini ialah sebuah usaha yang baik jika kita mahu menambah wang belanja .Namun kita berfikir secara masak-masak sebelum membuat keputusan

 

Sekirannya anda masih belum habiskan RM10, 000 dari pengeluaran sebelum ini tak usahlah mengharapkan pengeluaran KWSP 2.0 pula.

Post a Comment

7Comments

  1. Amat memelukan di saat ekonomi mcm sekarang ni....
    Tambah pula mcm kami yg brpendapatan rendah dan sedehana.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Sy mmg amat2 memerlukan pengeluaran epf nie memandangkan lps pkp sy suami isteri dah x bekerja.. Dgn pengeluaran nie dpt la byr pinjaman2 yg ada..pengeluaran sblm2 nie pun habis byr hutang yg ada..Dah cuba cari kerja lain tp x dpt.. Kebykkan tmpt yg sy mtk kerja bg alasan sbb umur dah 50 mereka x nak.. Walaupun sy masih sihat n kuat utk berkerja 😔

    ReplyDelete
  4. Saya sangat memerlukan pengeluaran EPF RM10,000

    ReplyDelete
  5. Saya sangat memerlukan pengeluaran kwsp 2.0 ni untuk menampung Sara hidup yg sangat tigginsekang

    ReplyDelete
  6. Tolonglah kerajaan supaya meluluskan pengeluaran tersebut

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !