Permohonan Terbuka Jawatan Jabatan Pengangkutan Jalan JPJ

PELUANG KERJAYA
1Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk memohon jawatan terbuka di Jabatan Pengangkutan Jalan JPJ sebagaimana berikut:

 

1. Pemeriksa Kereta Motor AB19

2. Pembantu Penguat Kuasa Gred KP19

3. Penolong Pegawai Penguatkuasa Gred KP29

4. Pegawai Penguatkuasa Gred KP41

 

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berikut

• Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong ini adalah merupakan kekosongan terkini di Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia 


• Pemohon haruslah mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan berkaitan.

 

• Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang diberikan pada point kelima.

 

• Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya.

 

• Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut:

>>KLIK SINI<<

 

PERMOHONAN

Permohonan untuk jawatan diatas dibuka sepanjang tahun. Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem Online SPA melalui pautan dibawah. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

 

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

 

Lokasi : SELURUH NEGARA

Tarikh Tutup : TERBUKA

Tags

Post a Comment

1Comments

Post a Comment

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !