Permohonan Jawatan Konstabel Polis Bantuan

PELUANG KERJAYA
0Segala permohonan anda perlulah dibuat di laman rasmi majikan seperti yang dinyatakan dalam iklan perjawatan.

MAJIKAN & TARIKH TUTUP

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:


 Maklumat Iklan Kerjaya

 

Jawatan Yang Ditawarkan:

1. Pekerja Am Pelaburan

2. Konstabel Polis Bantuan

 

 Kelayakan Minima: Ijazah

 

Majikan: Langkawi Port 

Tutup Permohonan: 22 Mac 2022

Lokasi : Kedah

 

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berikut

 

• Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong ini adalah merupakan kekosongan terkini di Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia

• Pemohon haruslah mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan berkaitan.

• Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang diberikan pada point kelima.

• Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya.

• Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut:

 

>>KLIK SINI<<

 

Keperluan & Kelayakan Memohon

 

Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, "A" Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

 

Kelebihan Pemohon

- Kemas

- Berpengetahuan am

- Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

 

Bagaimana Memohon

• Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara online / atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

• Klik pada pautan "KLIK SINI" di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

• Bagi permohonan kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

• Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga Berjaya!

Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !