Jawatan Terkini UiTM - Gaji RM1,352 - RM20,592 - Minima SPM Layak Memohon

PELUANG KERJAYA
1

 

Jawatan Terkini UiTM ~ Gaji RM1,352 - RM20,592 ~ Minima SPM Layak Memohon. Khas kepada anda yang sedang mencari pekerjaan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang tertera pada halaman www.infomalaysiakini.com

 

Pengambilan calon dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang disenaraikan pada maklumat di bawah. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum membuat permohonan.

 

 

 

Maklumat Iklan Kerjaya

Jawatan Yang Ditawarkan:

 

1. Pensyarah UiTM

2. Pegawai Perubatan UD47

3. Penolong Pegawai Kebudayaan B29

4. Penolong Jurutera JA29

5. Penolong Pegawai Tadbir N29

6. Juruteknik Komputer FT19

7. Pembantu Tadbir (Pekeranian/Operasi( N19

 

-------------------------------------

 

Kelayakan Minima:  SPM / STPM / Diploma / Ijazah

 

Majikan: Universiti Teknologi MARA (UiTM)

Tutup Permohonan: 08 Oktober 2021

Kekosongan: Pelbagai Kekosongan Ditawarkan

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berikut

 

 

 

 

 

 1. Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong UiTM ini adalah merupakan kekosongan terkini di https://nsembilan.uitm.edu.my/index.php/facility/iklan
 2. Pemohon haruslah mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan berkaitan.
 3. Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang diberikan pada point kelima.
 4. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya.
 5. Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut: KLIK SINI

 

 

 

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, "A" Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

 

 

 

Kelebihan Pemohon

 1. Kemas
 2. Berpengetahuan am
 3. Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

 

Manfaat Pekerjaan

 1. Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 2. Cuti tahunan
 3. Cuti sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

 

Bagaimana Memohon

 

 

 1. Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakuykan secara online / atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.
 2. Klik pada pautan "KLIK SINI" di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.
 3. Bagi permohonan kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
 4. Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga Berjaya!


Tags

Post a Comment

1Comments

 1. Bertrand Kirby is a professor of Accounting at a leading business school in the US. He has enrolled himself with the digital platform of Study Help Me as part of a mission to alleviate academic stress. He offers customized Assignment Help Malaysia to students and helps them get rid of academic stress. He assures accurate and plagiarism-free work at a very economical cost.

  ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !