399 Kekosongan Jawatan KASTAM Diraja Malaysia ~ Sehingga 11 April 2021

PELUANG KERJAYA
0


 

IKLAN JAWATAN KOSONG KASTAM Diraja Malaysia. Iklan kekosongan jawatan ini telah pun dipaparkan di laman rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9) dan mereka berkelayakan boleh membuat permohonan sebelum tarikh tutup permohonan. Jangan lupa untuk kongsi Jawatan Kosong yang telah diiklan kepada keluarga atau rakan-rakan anda yang tengah mencari kerja.

 

MAKLUMAT JAWATAN KOSONG KASTAM DIRAJA MALAYSIA

 

Jawatan kosong yang ditawarkan:- 

  1. Penolong Penguasa Kastam Gred WK29
  2. Penguasa Kastam Gred WK41

 

KELAYAKAN MEMOHON

 

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan. Kelayakan untuk setiap jawatan adalah berbeza-beza, sila rujuk pada link PERMOHONAN JAWATAN KOSONG KASTAM bawah.

 

CIRI-CIRI CALON YANG MEMILIKI KELEBIHAN

  1. Kemas
  2. Berpengetahuan am
  3. Mempunyai ciri-ciri kepimpinan dalam diri dan lain-lain (Sila rujuk kelayakan permohonan jawatan di link yang disediakan)

 

KELEBIHAN

  1. Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  2. Cuti Tahunan
  3. Cuti Sakit dan lain-lain

 

CARA PERMOHONAN

 

MOHON DI SINI ~ PERMOHONAN JAWATAN KOSONG KASTAM

 

Bagi permohonan yang berjaya dalam pemilihan ini semua keputusan akan dimaklumkan melalui surat/emel/sms terus ke nombor telefon bimbit yang diberikan, bagi permohonan yang tidak mendapat apa-apa jawapan, anda dianggap tidak berjaya.

Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !