Minima SPM Layak Mohon Jawatan Kosong Terkini Lembaga Pertubuhan Peladang

 

Minima SPM Layak Mohon Jawatan Kosong Terkini Lembaga Pertubuhan Peladang. Untuk mereka yang berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang dipaparkan dihalaman infomalaysiakini.

 

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong tertera. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong ini.

 

 

 

 

Maklumat Jawatan

 

Jawatan yang ditawarkan :

 

Pembantu Ehwal Ekonomi (E19)


--------------------------------------------------------

 

Kelayakan Minima : SPM


Jawatan : Pembantu Ehwal Ekonomi (E19)


Majikan: Lembaga Pertubuhan Peladang


Tarikh Tutup : 29 Januari 2021 (Jumaat)

 

 

 

Dapatkan Iklan / Borang Permohonan di Berikut

 

 


 

 1. Permohonan Jawatan Lembaga Lembaga Pertubuhan Peladang hendaklah dibuat secara online ataupun atas talian sahaja melalui https://www.lpp.gov.my/article/view/jawatan-kosong-2
 2. Sekiranya diperlukan, pemohon yang belum mendaftar akaun hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan jawatan.
 3. Pemohon haruslah mengisi maklumat lengkap diri serta memastikan untuk memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen berkaitan.
 4. Tarikh tutup permohonan adalah pada 29 Januari 2021 (Jumaat) .
 5. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dianggap tidak berjaya.

 

 

Keperluan & Kelayakan Memohon

 

 • Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

 

 

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :

 1. Kemas
 2. Berpengetahuan am
 3. Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

 

Kelebihan :

 1. Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 2. Cuti Tahunan
 3. Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

 

 

Bagaimana Memohon

 

 1. Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dibuat dengan mengisi boring secara menual. Sila ikuti arahan seperti di bawah.
 2. Klik pada pautan link di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.
 3. Semua cara permohonan telah dinyatakan


No comments:

Theme images by Flashworks. Powered by Blogger.