JAWATAN KOSONG JABATAN AGAMA ISLAM SELANGOR


Berikut adalah merupakan iklan tawaran yang dibuka oleh JABATAN AGAMA ISLAM SELANGOR. Maklumat kekosongan ini boleh dilihat pada paparan iklan yang tertera. https://www.kerjayasemasa.com hanya mengiklankan untuk memudahkan permohonan anda. Bagi membuat permohonan sila pastikan pemohon mengikut langkah seperti di bawah.

Pengambilan jawatan kosong ini hanyalah dibuka kepada warga negeri Selangor yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sebelum membuat permohonan jawatan, pastikan pemohon membaca syarat yang dimahukan dengan sebaiknya sebelum memohon jawatan kosong tersebut.

Maklumat Jawatan :

Lokasi jawatan : Selangor
Nama Majikan : Jabatan Agama Islam Selangor
Tarikh Tutup Permohonan : 25 Februari 2020


Untuk Memohon Jawatan Kosong Jabatan Agama Islam Selangor, Rujuk Pautan Berwarna Biru di Bawah 
Langkah Permohonan :

1. Sekiranya anda berminat untuk mengisi kekosongan jawatan ini, anda hendaklah menghantar maklumat yang lengkap dengan mengisi resume rasmi anda dan disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Anda hendaklah memilih jawatan dan lokasi yang bersesuaian mengikut kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan yang telah ditetapkan.

3. Langkah yang seterusnya, Anda hendaklah mengisi resume yang lengkap pada alamat "PERMOHONAN" di bawa.


1. PENOLONG PEGAWAI  HAL EHWAL ISLAM GRED S29
2. JURUTEKNIK KOMPUTER GRED FT19
3. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W19
4. PEMBANTU MAKMAL GRED C19
5. PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM GRED S19
6. PEMBANTU OPERASI GRED N11
Keperluan & Kelayakan Memohon :

Sekiranya berminat dalam jawatan tersebut dan merupakan seorang yang mempunyai kelayakan seperti kelulusan dalam gred Ijazah,Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di haruskan untuk mengisi kekosongan jawatan di atas.

(Sebelum membuat permohonan jawatan ini,Pastikan baca iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Calon yang mempunyai kelebihan untuk jawatan ini sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :
  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri-ciri kepimpinan dalam diri dan lain-lain

(Sila rujuk kelayakan permohonan jawatan ini di bawah)

Kelebihan :
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain


Bagaimana Memohon :

Permohonan iklan jawatan kosong terbaru yang tertera boleh dilakukan dengan menghantar borang yang telah disediakan. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Sila pastikan Klik di pautan “PERMOHONAN” yang berada di bawa untuk mendapatkan borang permohonan dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat kelayakan dan tarikh tutup permohonan jawatan.

Untuk menghantar borang tersebut, pemohon perlulah klik terlebih dahulu "PERMOHONAN" dibawah untuk memastikan alamat dan cara untuk menghantar borang tersebut. 

Pemohon disarankan untuk mengisi semua maklumat yang diminta dalam borang tersebut. Calon yang disenarai pendekkan akan dipanggil temuduga


No comments:

Theme images by Flashworks. Powered by Blogger.