JAWATAN KOSONG DI HOSPITAL SHAH ALAM

PELUANG KERJAYA
0


Iklan terbaru jawatan kosong kepada pemohon yang berminat untuk bekerja di HOSPITAL SHAH ALAM yang bertempat di Negeri Selangor. Permohonan untuk iklan terbaru boleh dibuat melalui portal rasmi JOB MALAYSIA. Sebelum membuat permohonan jawatan ksong yang diiklankan, sila mengikut langkah-langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.

Terkini HOSPITAL SHAH ALAM membuat iklan jawatan kosong secara terbuka kepada semua rakyat Malaysia sahaja yang berkelayakan untuk menjawat jawatan yang telah diiklankan di portal rasmi JOBMALAYSIA.

1. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN N19
2. PEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN GRED U11

Permohonan jawatan di HOSPITAL SHAH ALAM adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui portal JOBMALAYSIA.

Untuk membuat permohonan jawatan kosong di Hospital Shah Alam, Klik pautan berwarna biru

CARA PERMOHONAN

Pemohon yang layak dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang tertera boleh membuat kemaskini permohonan jawatan tersebut melalui tulisan berwarna biru. Pastikan pemohon klik tulisan yang berwarna biru.Setelah klik link tersebut, pemohon yang ingin membuat permohonan haruslah terlebih dahulu mendaftar sebelum membuat permohonan dalam jawatan tersebut. Sebelum membuat permohonan pastikan LOG MASUK terlebih dahulu.


IKLAN JAWATAN KOSONGUntuk lebih jelas, Klik pautan berwarna biruTARIKH TUTUP PERMOHONAN

Permohonan yang telah lengkap di isi haruslah di terima sebelum tarikh tutup yang terterah di bawah. Pastikan pemohon yang berkelayakan tidak terlepas untuk menjawat jawatan tersebut.

28 FEB 2020

Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !