15 JAWATAN KEKOSONGAN DI UNIVERSITI MALAYSIA KELANTAN

PELUANG KERJAYA
0


Iklan terbaru jawatan kosong kepada pemohon yang berminat untuk bekerja di UNIVERSITI MALAYSIA KELANTAN yang bertempat di Negeri Kelantan. Permohonan untuk iklan terbaru boleh dibuat melalui portal rasmi Career@UMK. Sebelum membuat permohonan jawatan ksong yang diiklankan, sila mengikut langkah-langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.

Terkini Universiti Malaysia Kelantan membuat iklan jawatan kosong secara terbuka kepada semua rakyat Malaysia sahaja yang berkelayakan untuk menjawat jawatan yang telah diiklankan di portal rasmi Career@UMK.

1.   PEGAWAI PERUBATAN UD47
2.   JURUTERA / JURUUKUR BAHAN / ARKITEK LANDSKAP J41
3.   PEGAWAI TADBIR N41
4.   PEGAWAI TADBIR (UNDANG-UNDANG) N41
5.   PUSTAKAWAN S41
6.   PENOLONG PUSTAKAWAN S29
7.   PENOLONG JURUTERA JA29
8.   PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN U29
9.   PENOLONG PEGAWAI FARMASI U29
10. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA29
11. PEMBANTU TADBIR N19
12. PEMBANTU PUSTAKAWAN S19
13. PEMBANTU KENDERAAN H11
14. PEMBANTU AWAM H11
15. PENGAWAL KESELAMATAN KP11

Permohonan jawatan di Universiti Malaysia Kelantan adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui portal rasmi Career@UMK.

Untuk membuat permohonan Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Kelantan, Klik pautan berwarna biru
CARA MEMBUAT PERMOHONAN

Pemohon yang layak dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang tertera boleh membuat kemaskini permohonan jawatan tersebut melalui tulisan berwarna biru. Pastikan pemohon klik tulisan yang berwarna biru.


Setelah klik link tersebut, pemohon terlebih dahulu memilih jawatan kosong yang ingin dipohon. Setelah mengisi jawatan yang diminati, pemohon haruslah mengisi maklumat diri pemohon secara lengkap. Setelah semua selesai di isi, pemohon boleh menghantar permohonan tersebut untuk ke peringkat seterusnya.


IKLAN JAWATAN KOSONGMAKLUMAT LEBIH JELAS KLIK TULISAN BERWARNA BIRU


TARIKH TUTUP PERMOHONAN 

Permohonan yang di isi dan telah lengkap haruslah di hanter sebelum tarikh tutup yang terterah di bawah. Pastikan pemohon yang mempunyai ciri-ciri kelayakan yang cukup syarat tidak terlepas untuk menjawat jawatan tersebut.


29 FEBRUARI 2020Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !