PERMOHONAN JAWATAN KOSONG DI FELDA GLOBAL VENTURES

PELUANG KERJAYA
0


Iklan terbaru cara memohon jawatan kosong kepada pemohon yang berminat untuk bekerja dengan Felda Global Ventures (FGV) . Permohonan ini boleh dibuat melalui portal rasmi FGV Holdings Berhad - Careers. Sebelum membuat permohonan sila mengikut langkah-langkah memohon di bawah supaya pemohon yang berminat tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.

Terkini Felda Global Ventures (FGV) menyediakan Portal Rasmi untuk membuat permohonan pelbagai jawatan yang menarik. Permohonan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berkelayakan untuk menjawat jawatan di Felda Global Ventures (FGV).


CARA MEMBUAT PERMOHONAN :-

Pemohon yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang disediakan boleh membuat kemaskini permohonan jawatan tersebut melalui link di bawah.


Setelah pemohon klik link tersebut, pastikan pemohon yang berminat haruslah terlebih dahulu mendaftar sebelum membuat permohonan dalam jawatan tersebut. Pastikan pemohon mengikut langkah-langkah permohonan yang telah disedikan oleh https://www.kerjayasemasa.com/ .

1)
    

Setelah Klik Link yang di sediakan, Pemohon haruslah membuat pendaftaran di DROP YOUR RESUME.


2)Sebelum masukkan Email dan Password. Pastikan pemohon klik Register Account untuk membuat pendaftaran. Setelah berdaftar, pemohon boleh Login ke step seterusnya.3)


Pastikan pemohon mengisi semua maklumat dan jangan lupa save maklumat tersebut.


4)


Selesai membuat pendaftar. pemohon boleh membuat permohonan di Online Job Application.FAEDAH DAN GANJARAN :

1. Gaji permulaan yang menarik dan peluang kenaikan pangkat.
2. Faedah rawatan, pinjaman perumahan, kenderaan dan lain-lain.
3. Mempunyai pelbagai Elaun.
4. Mempunyai Cuti tahunan.
5. Tempat tinggal disediakan.
Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !