PELBAGAI JAWATAN KOSONG DI PORTAL RASMI PROTEGE

PELUANG KERJAYA
0


PROTEGE adalah bertujuan untuk memberikan program latihan keusahawanan dan kebolehpasaran bagi membentuk dan membimbing para belia dengan kerjasama pakar industri dalam usaha melahirkan lebih ramai usahawan yang kompetitif dan bersedia ke pasaran global serta pencari kerja yang berkemahiran bagi memenuhi keperluan industri buat masa sekarang.Terkini PROTEGE membuka peluang pekerjaan dengan pelbagai jawatan kosong kepada semua rakyat Malaysia yang berkelayakan untuk menjawat jawatan yang telah disediakan. 

1. PELUANG PEKERJAAN SELURUH MALAYSIA

Permohonan yang tertera adalah permohonan secara terbuka untuk rakyat Malaysia yang boleh dibuat secara terus melalui portal rasmi PROTEGE.


CARA MEMBUAT PERMOHONAN :-

Pemohon yang mempunyai kelayakan dan berminat untuk mengisi peluang pekerjaan yang telah disediakan oleh portal rasmi PROTEGE boleh membuat kemaskini permohonan melalui link di bawah.

LINK PERMOHONAN : https://bit.ly/36Ic3cw

Setelah pemohon klik link tersebut, pemohon yang berminat haruslah terlebih dahulu mendaftar sebelum membuat permohonan dalam jawatan yang disediakan. Untuk daftar, pemohon perlu klik PEMOHON KERJA untuk membuat pendaftaran.
Proses pendaftaran hanya 3 langkah :-


IKLAN JAWATAN TERTERA :-


Pelbagai jawatan yang telah ditawarkan kepada pemohon yang tengah mencari pekerjaan. Pemohon hanya perlu klik jawatan mengikut kelayakan masing-masing.


KELAYAKAN :-

1. Pemohon haruslah Warganegara Malaysia.
2. Mempunyai kelulusan Ijazah Sarjana Mudah.
3. Pemohon yang mempunyai pekerjaan tetapi tidak setaraf kelayakan.
4. Pemohon haruslah menghadiri temuduga SL1M.


KELEBIHAN :-

1. Mendapat latihan kemahiran semasa bekerja.
2. Elaun bulanan yang ditaja oleh pihak Syarikat.
3. Pendedahan dan pengalaman kerja.
4. Meningkatkan kebolehgajian graduan di dalam pasaran pekerjaan.


TARIKH TUTUP PERMOHONAN :-

Permohonan yang lengkap di isi haruslah di hantar. Permohonan PROTEGE sentiasa dibuka untuk semua Graduan di Malaysia. Pastikan pemohon yang berkelayakan tidak terlepas untuk membuat permohonan jawatan yang diminati.
Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !