PELUANG KERJAYA DALAM I-Gen Resources Sdn Bhd

PELUANG KERJAYA
0

Iklan terkini adalah untuk mengiklankan jawatan kosong di Syarikat I-Gen Resources untuk pemohon yang sedang mencari pekerjaan. Permohonan jawatan ini adalah boleh dibuat melalui portal rasmi Maukerja. Sebelum membuat permohonan sila mengikut langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.
 

Terkini portal rasmi Maukerja membuat pengambilan jawatan bagi pihak I-Gen Resources Sdn Bhd untuk memohon kekosongan jawatan seperti tertera di bawah.

1. EKSEKUTIF PEMEROLEHAN MERANGKAP LOGISTIK
2. PROJECT COORDINATOR
 

Permohonan jawatan di I-Gen Resources Sdn Bhd adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui portal rasmi Maukerja.


CARA MEMBUAT PERMOHONAN :-


Pemohon yang berkalayakan untuk mengisi kekosongan jawatan yang tertera boleh membuat kemaskini permohonan jawatan tersebut melalui link di bawah.

KLIK LINKhttps://bit.ly/37xRNdC
                          https://bit.ly/39E2tcD


Setelah klik link tersebut, pemohon yang berminat haruslah membuat pendaftaran di Maukerja sebelum membuat permohonan dalam jawatan tersebut.


IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN YANG TERTERA :-

TARIKH TUTUP PERMOHONAN :-

Permohonan yang telah lengkap untuk di isi haruslah di hantar sebelum tarikh tutup yang terterah dibawah. Pastikan pemohon yang mempunyai kelayakan tidak terlepas dalam jawatan tersebut.

02 FEB 2020

Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !