JAWATAN KOSONG WATSONS DI NEGERI SELANGOR

PELUANG KERJAYA
0


Iklan terbaru kepada pemohon yang berminat untuk bekerja dengan WATSONS dan permohonan ini diutamakan kepada pemohon yang tinggal di area Negeri Selangor. Permohonan jawatan ini adalah melalui portal rasmi Maukerja. Sebelum membuat permohonan sila mengikut langkah-langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.

Terkini portal rasmi Maukerja membuat pengambilan jawatan bagi pihak WATSONS untuk memohon kekosongan jawatan seperti tertera di bawah.

1. PENYELIA
2. PEMBANTU JUALAN

Permohonan jawatan di WATSONS adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui portal MaukerjaCARA MEMBUAT PERMOHONAN DAN IKLAN JAWATAN:-

Pemohon yang layak dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang tertera boleh membuat permohonan jawatan tersebut melalui link di bawah.

1)2)


3) 


4)

                                                                                                                                                      

Setelah klik link tersebut, pemohon yang berminat haruslah mendaftar MAUKERJA sebelum membuat permohonan dalam jawatan kosong yang tertera.TARIKH TUTUP :-

Permohonan yang lengkap di isi haruslah di terima sebelum tarikh tutup yang terterah dibawah. Pastikan pemohon yang berkelayakan tidak terlepas.

11 FEB 2020
Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !