JAWATAN KOSONG KPJ SELANGOR

PELUANG KERJAYA
0


Hospital Pakar KPJ Selangor ingin menjemput calon-calon yang komited dan bermotivasi untuk menyertai pasukan kami profesional penjagaan kesihatan mahir di hospital kami. Sebagai pengambilan orang yang tepat untuk pekerjaan yang tepat dengan kecekapan yang tepat adalah langkah pertama dalam proses pembangunan ini, setiap tahun kami menjalankan pelbagai inisiatif untuk mengambil orang yang berkelayakan untuk menyertai Hospital Pakar KPJ Selangor.

Terkini Hospital Pakar KPJ membuat pengambilan jawatan kosong secara terbuka kepada semua rakyat Malaysia sahaja yang berkelayakan untuk menjawat jawatan yang telah diiklankan di Portal Rasmi KPJ Selangor Career.

1. Pharmacy Assistant
2. Consultant Receptionist (Female only)
3. Porter
4. Butler/ Food Service Assitant
5. Clerk cum Cashier

Permohonan jawatan kosong yang diiklankan adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui KPJ Selangor Career.CARA PERMOHONAN JAWATAN :-

Pemohon yang mempunyai kelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang tertera boleh hantar resume ke alamat di bawah.

ALAMAT :
KPJ SELANGOR SPECIALIST HOSPITAL
Human Resource Services

Level 7, Outpatient Block
Lot 1, Jalan Singa 20/1, Section 20
40300 Shah Alam, Selangor

TEL : 
+603-55431111 ext. 3003 / 3004 / 3006 / 3216

FAX :
+603-55431722

EMAIL : 
careers@kpjselangor.com

PERINGATAN :-
  1. Pemohon yang berminat haruslah terlebih dahulu memilih jawatan yang ingin dipohon. Pastikan pemohon membaca semua syarat kelayakan sebelum membuat permohonan jawatan.
  2. Selepas pemohon membaca semua syarat kelayakan, pemohon haruslah menyediakan Resume yang sesuai untuk membuat permohonan jawatan dan hantar ke alamat yang telah disediakan.
  3. Semoga berjaya

LINK JAWATANhttps://bit.ly/2RlPXpQTARIKH TUTUP PERMOHONAN :-


Permohonan yang lengkap di isi haruslah di terima sebelum tarikh tutup permohonan yang terterah dibawah. Selepas tarikh tutup, pemohon yang membuat permohonan tidak akan diterima. Pastikan pemohon yang berkelayakan tidak terlepas untuk menjawat jawatan yang diiklankan.

20 FEB 2020


Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !