JAWATAN KOSONG MAJLIS PERBANDARAN KAJANG

PELUANG KERJAYA
0


Iklan terbaru jawatan kosong kepada pemohon yang berminat untuk bekerja dengan MAJLIS PERBANDARAN KAJANG yang bertempat di Negeri Selangor. Permohonan ini boleh dibuat melalui portal rasmi MAJLIS PERBANDARAN KAJANG. Sebelum membuat permohonan sila mengikut langkah-langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.

Terkini MAJLIS PERBANDARAN KAJANG membuat iklan jawatan kosong secara terbuka kepada semua rakyat Selangor sahaja yang berkelayakan untuk menjawat jawatan yang telah diiklankan di portal rasmi MAJLIS PERBANDARAN KAJANG

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berwarna Biru di Bawah


CARA PERMOHONAN :
  1. Sekiranya anda berminat untuk mengisi kekosongan jawatan ini, anda hendaklah menghantar maklumat yang lengkap dengan mengisi resume rasmi anda dan disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  2. Anda hendaklah memilih jawatan dan lokasi yang bersesuaian mengikut kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan yang telah ditetapkan. Untuk melihat maklumat jawatan kosong, pemohon boleh klik "MAKLUMAT JAWATAN KOSONG" di bawa.
  3. Langkah yang seterusnya, Anda hendaklah mengisi resume yang lengkap pada alamat "BORANG PERMOHONAN" di bawa


Sila lihat pautan di bawah sebelum memohon :

1. PENOLONG ARKITEK LANDSKAP JA29
2. JURUTEKNIK KOMPUTER FT19
3. PEMBANTU PENGUAT KUASA KP19
4. PEMBANTU TADBIR (Perkeranian / Operasi) N19
5. PEMBANTU OPERASI N11
6. PENGAWAL KESELAMATAN KP11
Untuk membuat permohonan, pastikan pemohon mengikut langkah memohon kerja kosong yang telah ditetapkan oleh MAJLIS PERBANDARAN KAJANG.


IKLAN JAWATAN KOSONG :


TARIKH TUTUP PERMOHONAN :

Permohonan yang telah lengkap di isi haruslah di terima sebelum tarikh tutup yang terterah di bawah. Pastikan pemohon yang mempunyai kelayakan tidak terlepas untuk menjawat jawatan yang telah di iklankan.

31 JANUARI 2020
Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !