TELEKOM MALAYSIA - JAWATAN KOSONG SELURUH MALAYSIA

PELUANG KERJAYA
0


Iklan terbaru jawatan kosong kepada pemohon yang berminat untuk bekerja dengan Telekom Malaysia, Permohonan ini boleh dibuat melalui portal rasmi TM career. Sebelum membuat permohonan sila mengikut langkah-langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.

Terkini Telekom Malaysia membuat pengambilan jawatan kosong secara terbuka kepada semua rakyat Malaysia sahaja yang berkelayakan untuk menjawat jawatan yang telah diiklankan di Portal Rasmi TM career.

1. PELBAGAI JAWATAN KOSONG YANG DIIKLANKAN

Permohonan jawatan kosong yang diiklankan adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui Portal Rasmi TM career.


CARA MEMBUAT PERMOHONAN :-

Pemohon yang mempunyai kelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang tertera boleh membuat kemaskini permohonan jawatan tersebut melalui link di bawah.

LINK PERMOHONANhttps://bit.ly/30d3t2Z

PERINGATAN :
1) Setelah pemohon klik link tersebut, pemohon yang berminat haruslah terlebih dahulu membuat pendaftaran TM career sebelum membuat permohonan jawatan kosong yang tertera. 

2) Selepas membuat pendaftaran pemohon haruslah mengisi semua maklumat pemohon seperti Maklumat diri, Alamat, Taraf pendidikan, dan banyak lagi. 

3) Selesai mengisi maklumat, barulah pemohon boleh memohon jawatan yang diiklankan oleh TM career.


IKLAN JAWATAN KOSONG TELEKOM MALAYSIA :-
LINK IKLAN JAWATAN KOSONGhttps://bit.ly/2QNHyMSTARIKH TUTUP PERMOHONAN :-


Permohonan yang lengkap di isi haruslah di terima sebelum tarikh tutup yang terterah dibawah. Pastikan pemohon yang berkelayakan tidak terlepas


15 / 01 / 2020
Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !