IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN SERUHANJAYA PERKHIDMATAN AWAM JOHOR

PELUANG KERJAYA
0
Iklan terbaru jawatan kosong kepada pemohon yang berminat untuk bekerja dengan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor, Permohonan ini hanyalah untuk pemohon yang tinggal di Negeri Johor sahaja dan permohonan ini boleh dibuat melalui portal rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor. Sebelum membuat permohonan sila mengikut langkah-langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.

Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor membuat pengambilan jawatan kosong secara terbuka kepada semua rakyat Johor sahaja yang berkelayakan untuk menjawat jawatan yang telah diiklankan seperti dibawah.

1. PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN GRED DG29
2. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN GRED G29
3. PENOLONG PEMELIHARA HUTAN GRED 29
4. PENGAWAS HUTAN GRED G19

Permohonan jawatan kosong yang tertera adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor.


CARA MEMBUAT PERMOHONAN JAWATAN :-

Pemohon yang layak dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang tertera boleh membuat kemaskini permohonan jawatan tersebut melalui link di bawah.

KLIK LINK UNTUK PERMOHONANhttps://bit.ly/2QzXCBr

Setelah pemohon klik link tersebut, pemohon yang berminat haruslah terlebih dahulu membuat pendaftaran sebelum membuat permohonan jawatan kosong yang tertera.


IKLAN JAWATAN TERTERA :-

1) PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN GRED DG292) PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN GRED G29
3) PENOLONG PEMELIHARA HUTAN GRED 29


4) PENGAWAS HUTAN GRED G19
TARIKH TUTUP :-


Permohonan yang lengkap di isi haruslah di terima sebelum tarikh tutup yang terterah dibawah. Pastikan pemohon yang berkelayakan tidak terlepas

22 JAN 2020

Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !