PELUANG KERJAYA POLIS DIRAJA MALAYSIA (PDRM)

PELUANG KERJAYA
0

Iklan terbaru jawatan kosong kerajaan kepada pemohon yang berminat untuk bekerja dengan Polis Diraja Malaysia (PDRM). Permohonan dibuka pada tanggal 01/01/2020 pada hari Rabu dan permohonan ini boleh dibuat melalui portal e-Pengambilan PDRM. Sebelum membuat permohonan sila mengikut langkah-langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.Terkini Polis Diraja Malaysia (PDRM) membuat pengambilan jawatan kosong secara terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berkelayakan untuk menjawat jawatan yang telah diiklankan seperti dibawah.

1. KONSTABEL POLIS GRED YA1 
 

Permohonan Jawatan Konstebel YA1  adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui portal e-Pengambilan PDRM.


CARA MEMBUAT PERMOHONAN :- 
 
Pemohon yang layak dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang tertera boleh membuat kemaskini permohonan jawatan tersebut melalui link di bawah.


Setelah pemohon klik link tersebut, pemohon yang berminat haruslah terlebih dahulu mendaftar sebelum membuat permohonan dalam jawatan tersebut.


IKLAN KEKOSONGAN YANG TERTERA :-

TARIKH TUTUP :


Permohonan yang lengkap di isi haruslah di terima sebelum tarikh tutup yang terterah dibawah. Pastikan pemohon yang berkelayakan tidak terlepas.

14 JANUARI 2020

Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !