OPERATOR KILANG ELEKTRONIK

PELUANG KERJAYA
0

Iklan terkini kepada pemohon yang berminat. Permohonan jawatan ini adalah melalui portal Maukerja. Sebelum membuat permohonan jawatan sila mengikut langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.

Terkini portal Maukerja membuat pengambilan jawatan bagi pihak Syarikat Swasta untuk memohon kekosongan jawatan seperti tertera di bawa.

1. OPERATOR KILANG ELEKTRONIK

Permohonan jawatan di Syarikat Swasta adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui portal Maukerja.


CARA MEMBUAT PERMOHONAN :-

Pemohon yang berminat untuk mengisi kekosongan jawatan Operator Kilang Elektronik yang tertera boleh membuat kemaskini permohonan jawatan tersebut melalui link di bawah.

JOHOR :-

SELANGOR :-


Setelah klik link tersebut, pemohon yang berminat dalam bidang Operator Kilang haruslah mendaftar sebelum membuat permohonan dalam jawatan tersebut.TARIKH TUTUP :-

Permohonan yang telah lengkap untuk di isi haruslah di hantar sebelum tarikh tutup yang terterah dibawah. Pastikan pemohon yang mempunyai kelayakan tidak terlepas dalam jawatan Operator Kilang.

12 JAN 2020
Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !