IKLAN JAWATAN KOSONG PEGAWAI GEOSAINS

PELUANG KERJAYA
0

Berita terkini kepada pemohon yang berminat. Kepada permohonan jawatan ini adalah melalui portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA). Sebelum membuat permohonan sila mengikut langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.

Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) membuat pengambilan jawatan bagi pihak Jabatan Geosains untuk memohon kekosongan jawatan seperti tertera di atas.

1. PEGAWAI GEOSAINS C41


Permohonan jawatan di Pegawai Geosains C41 adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui portal Suruhan Perkhidmatan Awam Malaysia.Calon yang telah mendaftar permohonan sebelum ini dalam jawatan Pegawai Geosains C41 tidak digalakan mendaftar semula.Namun calon haruslah memastikan pendaftaran tersebut masih dalam tempoh sah laku.

CARA MEMBUAT PERMOHONAN :

Calon yang berkalayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Pegawai Geosains C41 boleh membuat kemaskini permohonan jawatan tersebut melalui link di bawah.


Setelah klik link tersebut, pemohon yang berminat haruslah mendaftar sebelum membuat permohonan dalam jawatan Pegawai Geosains C41.

  
Iklan Kekosongan Jawatan Peg Geosains C41:
Tarikh Tutup:

Permohonan yang lengkap di isi haruslah di terima sebelum tarikh tutup yang terterah dibawah. Pastikan pemohon yang berkelayakan tidak terlepas.

8 December 2019
 

Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !