JAWATAN KOSONG TERBARU SPA8 JURUTEKNIK KOMPUTER GRED FT19

PELUANG KERJAYA
0


Berita terkini kepada pemohon yang berminat. Kepada permohonan jawatan ini adalah melalui portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA). Sebelum membuat permohonan sila mengikut langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.


Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) membuat pengambilan jawatan di seluruh malaysia untuk memohon kekosongan jawatan seperti tertera di atas.

1. JURUTEKNIK KOMPUTER FT19 


Permohonan jawatan di Juruteknik Komputer FT19 adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui portal Suruhan Perkhidmatan Awam Malaysia.


Calon yang telah mendaftar permohonan sebelum ini dalam jawatan Juruteknik Komputer FT19 tidak digalakan mendaftar semula.
Tetapi, harus diingat calon haruslah memastikan pendaftaran tersebut masih dalam tempoh sah laku.


CARA MEMBUAT PERMOHONAN :-

Calon yang berkalayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Juruteknik Komputer FT19 boleh membuat kemaskini permohonan jawatan tersebut melalui link di bawah.


Setelah klik link tersebut, pemohon yang berminat haruslah mendaftar sebelum membuat permohonan dalam jawatan Juruteknik Komputer FT19.


IKLAN JAWATAN JURUTEKNIK KOMPUTER FT19 :-
TARIKH TUTUP :-

Permohonan yang telah lengkap untuk di isi haruslah di terima sebelum tarikh tutup yang terterah dibawah. Pastikan pemohon yang berkelayakan tidak terlepas.

29 DEC 2019


 

Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !