JAWATAN KOSONG DI POLYGON PROPERTIES

PELUANG KERJAYA
0


Berita terkini kepada pemohon yang berminat dengan jawatan yang tertera di area Kuala Lumpur. Kepada permohonan yang berminat, jawatan ini boleh membuat permohonan melalui portal Ricebowl Jobs. Sebelum membuat permohonan, Pemohon haruslah mengikut langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.


Iklan jawatan kosong ini adalah melalui syarikat Polygon Properties dan diiklankan oleh Portal Ricebowl Jobs untuk membuat pengambilan jawatan di Kuala Lumpur untuk memohon kekosongan jawatan seperti tertera di bawa.

1. PERSONAL ASSISTANT
2. JUNIOR MARKETING
 

Permohonan jawatan yang tertera adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui Portal Ricebowl Jobs.


CARA MEMBUAT PERMOHONAN :-
 

Pemohon yang berminat dalam jawatan tersebut dan mempunyai semua kelayakan, anda digalakan untuk mengisi kekosongan jawatan tersebut. Pemohon boleh membuat permohonan jawatan tersebut melalui link di bawah.


 

Setelah klik link tersebut dan membaca semua kelayakan yang diperlukan, pemohon yang berminat haruslah mendaftar sebelum membuat permohonan dalam jawatan yang tertera.


IKLAN JAWATAN :- 
TARIKH TUTUP :-

Permohonan yang telah lengkap untuk di isi haruslah di terima sebelum tarikh tutup yang terterah dibawah. Pastikan pemohon yang berkelayakan tidak terlepas.

09 JAN 2020Tags

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !